بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

راه‌های جلوگیری از ابتلا به بیماری وبا

وبا نوعی بیماری حاد و اسهالی است که در اثر عفونت روده با نوعی باکتری ایجاد می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۱۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر باکتری وبا معمولاً در آب یا غذا‌هایی که توسط مدفوع فرد آلوده به باکتری وبا آلوده شده است، یافت می‌شود. این بیماری عموما در مکان‌هایی با تصفیه ناکافی آب، دفع نامناسب و غیر بهداشتی مدفوع یا فاضلاب و نیز مناطق با بهداشت ناکافی ایجاد شده و گسترش می‌یابد. باکتری وبا همچنین می‌تواند در محیط رودخانه‌های شور و آب‌های ساحلی زندگی کند.

انتقال بیماری از راه دهان به معده انسان از طریق دست‌های آلوده، سبزی، میوه آلوده، مواد غذایی و آب آلوده به صورت مستقیم و خاک، حشرات و مدفوع به صورت غیر مستقیم انجام می‌شود.

توصیه های لازم برای پیشگیری از بیماری وبا

از فروشنده‌های دوره گرد و معابر عمومی که مواد غذایی پخته شده عرضه می‌کنند خرید نکنید.
قبل از خوردن و آشامیدن دست‌های خود را با آب و صابون بشویید.
مواد غذایی را دور از دسترس حشرات ، جوندگان و حیوانات نگه دارید.
از مصرف یخ که اطمینان از بهداشتی بودن تهیه و تولید آن ندارید جداً خودداری کنید.
در صورتی که به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارید از آب بسته بندی استاندارد یا آبی که سه دقیقه جوشانده شده باشد استفاده کنید.
از مصرف سالاد و سبزی در رستوران‌هایی که از مواد ضدعفونی کننده سبزیجات استفاده نمی‌کنند خودداری کنید.
قبل از مصرف سبزی حتما آن را ضدعفونی و آبکشی کنید.
بعد از استفاده از سرویس بهداشتی حتماً دست‌های خود را با آب و صابون بشویید./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار